Глава МОУ і командувач оборони Києва відвідали передові позиції українських воїнів

Міністр оборони України Олексій Резніков і командувач оборони Києва – командувач Сухопутних військ ЗС генерал-полковник Олександр Сирський відвідали передові позиції українських військових у Київській області.

Подія сталася 24 березня, про це вранці в п’ятницю, глава МОУ повідомив у фейсбуці.

“Вчора разом з командувачем оборони Києва та області-командувачем Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковником Олександром Сирським відвідав передові позиції наших воїнів.

Мав честь вручити нашим захисникам відзнаки Міністерства оборони – нагородну вогнепальну та холодну зброю.

Хлопці зустрічають ворога на передньому краї. Саме завдяки їм та їхнім побратимам та посестрам російські окупанти вже місяць намагаються виконати триденний план по їх зустрічі в Україні квітами. Танок на граблях окупанту, мабуть, подобається, тож, досвід Чорнобаївки їм в допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що “на всіх напрямках стратегічної оборони столиці настрій однаковий – впевнені, сповнені оптимізму, готові гнати загарбників до кордону”.

“Київ під надійним захистом нашої армії. Це означає, що Україна вистоїть за будь-яких умов”, – наголосив глава Міноборони.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 30 – 25.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна