30-та бригада на Донецькому напрямку – добре працює ПТРК “Стугна-П”. ВІДЕО

Воїни 30-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені князя Костянтина Острозького продовжують виконувати бойові завдання на Донецькому напрямку, в колишній зоні ООС.

Відеографи Стас Кухарчук та Сергій Дубінін зафіксували, як підрозділ із Новограда-Волинського застосовує по ворогу протитанковий ракетний комплекс вітчизняного виробництва “Стугна-П”.

Оператор ПТРК розповідає, що за останні чотири дні уразив “Стугною” ворожу вантажівку ГАЗ-66, БТР і танк (другим пострілом).

Як можна побачити, “тридцятка” воює в Бахмутському районі Донеччини – у районі, де встановлено меморіал загиблому 2016 року добровольцю Василю Сліпаку з позивним “Міф”. Цей пам’ятник знову відновлений і прикрашений синьо-жовтим і червоно-чорним прапорами України, що бореться.




Читайте також:
Князь Костянтин Острозький: бив МСК, коли це ще не було мейнстрімом

Мінометники 30-ї бригади результативно відпрацювали по ворожій колоні. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.