Український пілот МіГ-29 за 30 годин здобув шість повітряних перемог над авіацією РФ. ВІДЕО ЩЕ ОДНОГО БОЮ

додано фото

Пілот винищувача МіГ-29 Повітряних сил ЗСУ України знищив іще один російський військовий літак у небі над Україною – на цей раз йдеться про винищувач Су-35 ВКС РФ.

Відео бою поширила пресслужба Командування Повітряних сил ЗСУ опівдні в п’ятницю, 25 лютого.

“Що виробляє цей український ас!!! МіГ-29 Повітряних Сил ЗСУ України знищує нєімєющій аналогов Су-35 російських окупантів”, – йдеться в повідомленні.

У мережі одного з українських пілотів МіГ-29 називають “Привидом Києва” – за його результативну роботу в небі.

За неверифікованими даними, за 30 годин оборони українського неба від вторгнення РФ він здобув шість повітряних перемог над російськими окупантами, знищивши:

  • два борти Су-35,
  • один – Су-27;
  • один – МіГ-29,
  • два – Су-25.

Крім того, заявляють в ПС, до строю авіації Повітряних сил Збройних сил України повертаються десятки досвідчених військових льотчиків від капітана – до генерала, які раніше були звільнені з війська в запас.




“Хтозна, може, один із них і є той повітряний месник на МіГ-29, якого так часто бачать кияни!”, – пише пресслужба КПС ЗСУ.

Читайте також:
“Точки-У” відпрацювали по військовому аеродрому РФ під Ростовом, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна