Путін записав нове відео: звернувся до військових ЗСУ

Президент країни-агресора Володимир Путін записав нове обурливе відеозвернення, вже під час вторгнення в Україну, в якому, зокрема, звернувся і до військовослужбовців Збройних сил України.

Матеріал опублікували приблизно о 18:00 в п’ятницю, 25 лютого.

“Ще раз звертаюся до військовослужбовців Збройних сил України – не дозволяйте неонацистам і бандерівцям використовувати ваших дітей, дружин і літніх людей в якості живого щита. Беріть владу в свої руки. Схоже, нам з вами буде легше домовитися, ніж з цією шайкою наркоманів і неонацистів, яка засіла в Києві і взяла в заручники весь український народ”, – сказав Путін.

Путін, крім того, високо оцінив “дії російських солдатів і офіцерів”.

“Вони діють мужньо, професійно, героїчно виконуючи свій військовий обов’язок, успішно вирішують важливе завдання з забезпечення безпеки нашого народу і Батьківщини”, – каже президент РФ.

Він ніяк не зреагував на масштабні втрати війська РФ в техніці й особовому складі.

Читайте також:
Путінський режим багато років виховував собі смертників, як Талібан

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна