Путін відповів Зеленському про реалізацію Мінських угод, процитувавши російську приказку

Президент Росії Володимир Путін відповів президенту України Володимиру Зеленському на слова, що він незадоволений жодним пунктом Мінських угод, процитувавши російську приказку.

Сталося це після його перемовин у Москві 7 лютого з очільником Франції Еммануелем Макроном.

“У Києві то кажуть, що виконуватимуть [угоди], то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається із цих Мінських угод. Ну, подобається — не подобається, терпи, моя красуне! Треба виконувати! Інакше ніяк”, — цитує Путіна “Новая газета”.

Також Путін після перемовин з Макроном знову бідкався, що вимоги Кремля щодо подальшого нерозширення НАТО на схід “були проігноровані”.

Також він знову заявив, що у разі вступу України в Альянс і повернення Криму військовим шляхом, “європейські країни автоматично будуть втягнуті у військовий конфлікт із Росією”.

Читайте також:
Макрон після 6-годинних перемовин з Путіним заявив, що “найближчі дні будуть вирішальними” для України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна