Франція передала лікарні в Краматорську гуманітарний вантаж

У межах міжнародної стратегічної ініціативи “Допомога Схід” із Франції до України доставили гуманітарний вантаж медичного призначення. Цього разу вантаж направлено до ковідного відділення Краматорської міської лікарні.

Про це повідомляє відділ звʹязків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗСУ в п’ятницю, 14 січня.

“Незважаючи на високий ризик зараження, лікарі кожного дня ставлять під удар своє здоров’я заради інших й продовжують працювати в складних умовах. Тому зараз дуже важливо підтримати й допомогти їм у їхньому протистоянні з невидимим ворогом”, – наголосив засновник ініціативи “Допомога Схід”, командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, завдяки міжнародним партнерам і волонтерам медичний заклад забезпечують усім необхідним для боротьби з коронавірусною інфекцією Covid-19.

Варто зазначити, що гуманітарна допомога складається з багатофункціональних ліжок з ортопедичними матрацами, сучасного медобладнання, медичних меблів і одягу тощо.

“Таким чином ми полегшуємо роботу медиків, що у результаті пришвидшує лікування й реабілітацію хворих пацієнтів”, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, що гуманітарний вантаж доправлено в Україну із Франції за сприянням Асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” – віцепрезидент якої пані Діана Дольс, Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з президентом Леонідом Костюченко та українського підприємства “Санагро Україна” – директор Олександр Скрипка. Координатором ініціативи “Допомога Схід” є офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України майор Борис Кутовий.

Читайте також:
Рада спростила ввезення гуманітарних вантажів в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна