“Наколи мне, кольщик, купола”: запорізькі судді на корпоративі заспівали тюремний шансон. ВІДЕО

Судді Шевченківського районного суду Запоріжжя на корпоративі заспівали тюремний шансон.

Відповідне відео опублікував громадський активіст, голова правління фундації DeJure, колишній координатор Громадської ради доброчесності Михайло Жернаков. 

“Кримінальний сходняк? Пісенний конкурс в виправній колонії? Та ні – це святкують копоратив судді Шевченківського суду м. Запоріжжя. Співає: заступник голови суду Зарютін. Танцюють: судді Зарютін, Дмитрюк, Карабак, Боєв, Звєздова. Хочеться ще щось написати зі словами “справжнє обличчя” чи “очистити цю клоаку”, але порівняно з цим шедевром боюся, все прозвучить банально”, – прокоментував він відеоматеріал у дописі 12 січня.

Там видно, що суддя співає, зокрема, пісню російського “блатного” виконавця Михайла Круга “Кольщик” від імені ув’язненого в місцях позбавлення волі.

Читайте також:
Харківський університет МВС почав розслідування щодо курсанток, які танцювали під російський шансон




Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна