Україна та Сейшели домовилися про безвіз

Кабінет міністрів схвалив проєкт угоди щодо безвізу між Україною та Сейшельськими Островами.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ у четвер, 23 грудня.

Відповідно до угоди, громадяни України можуть відвідувати Сейшельські Острови з будь-якою метою в’їзду та з максимальним терміном перебування до 90 днів протягом 180 днів. Для громадян Сейшел діють ті ж правила безвізу.

МЗС не уточнило, коли угода набуде чинності.

У відомстві додали, що зараз, згідно з одностороннім рішенням Республіки Сейшельські Острови, українці можуть в’їжджати та перебувати на Сейшелах з туристичною метою терміном до 90 днів без необхідності оформлення візи.
Громадянам Сейшельських Островів для в’їзду в Україну необхідно було оформити візу у закордонних дипломатичних установах України чи візу в електронному вигляді.

Довідково:
Республіка Сейшельські Острови, Сейшели — острівна держава в Індійському океані на однойменних островах біля східних берегів Африки, на північ від Мадагаскару. Найменша суверенна держава Африки. Площа країни становить 455 км². Населення: 81,5 тис. осіб. Столиця: місто Вікторія.
Це популярний туристичний напрямок для фанатів дайвінгу та серфінгу, а також для любителів екзотичної флори та фауни.

Читайте також:
Україна посіла 41-ше місце у світовому рейтингу “безвізових” паспортів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна