Окупанти обстріляли з гармат залізничну станцію в Станиці Луганській. Селище – частково без світла

Російські гібридні сили обстріляли Станицю Луганську, внаслідок цього селище та прилеглі населені пункти частково залишилися без світла.

Про це в понеділок, 29 листопада, повідомило Луганське енергетичне об’єднання.

Зазначається, що без світла частково залишилися Станиця Луганська і село Малинове – загалом майже 1 200 абонентів. Пошкоджені лінії електропередачі відновлюватимуть завтра.

За інформацією “Суспільного”, окупанти вели обстріл в районі вузлової залізничної станції “Кондрашівська Нова”, жертв і постраждалих немає, а обстріл тривав близько години.

Зазначимо, незважаючи на близькість до лінії розмежування, з цієї станції ходить електричка через Новий Айдар і Старобільськ до Лантратівки – населеного пункту на кордоні з Росією.

ДОПОВНЕНО. За даним штабу ООС із вечірнього зведення, в бік Станиці Луганської ворог вів вогонь з артилерії калібру 122 мм.

Читайте також:
Доба ООС: окупанти вчинили обстріл у районі Південного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна