“Не вирішую це питання”: президент розповів, чи буде балотуватися на другий термін

Президент Володимир Зеленський заявив, що рішення про те, чи балотуватися на другий термін, він ще не прийняв.

Про це він сказав на своїй пресконференції в п’ятницю, 26 листопада.

“Я точно не вирішую це питання. Вирішувати буде суспільство, рішення буде пов’язане з форматом майбутньої коаліції, це будне пов’язано з підтримкою моєї особистості народом України… Я виходжу на вулицю і бачу, як до мене ставляться. За щось люди кажуть “дякую”, а десь є помилки, але є і діалог”, – сказав Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів.

Крім того, він додав, що рішення про другий термін буде ухвалюватися з врахуванням думки його родини. “Приймати це рішення точно буду з сім’єю – у мене дорослі діти, тому що вони всі страждають через мою професію”, – сказав він.

“По-друге, є багато викликів, про які я сказав, що хочу закінчити і зробити. Зможу зробити – молодець, подумаю. Не зможу – тоді навряд чи”, – сказав він.

Читайте також:
Зеленський прокоментував можливість другого президентського терміну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна