На Луганщині загинув 24-річний поліцейський Олександр Фахруддінов

У Рубіжному Луганської області під час виконання службових обов’язків загинув 24-річний патрульний поліцейський Олександр Фахруддінов.

Про це у вівторок, 16 листопада, повідомила пресслужба поліції регіону.

“На території адмінбудівлі було виявлено тіло патрульного поліцейського з ознаками насильницької смерті. На місці події є сліди боротьби. Табельна вогнепальна зброя патрульного відсутня”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі на місці працюють слідчо-оперативна група ГУНП, ДБР, а також співробітники УПП та внутрішньої безпеки поліції. Обставини події встановлюються.

На території міста введено поліцейську операцію для виявлення та затримання особи, причетної до вбивства та заволодіння табельною вогнепальною зброєю співробітника поліції.

У пресслужбі також додали, що Олександр приєднався до команди патрульної поліції Луганської області у 2017 році та з честю виконував службові обов’язки.

“У нашій пам’яті він залишиться чесною та принциповою людиною, добрим другом та надійним колегою”.

Читайте також:
На блокпосту в Луганській області помер поліцейський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна