В Україні вакциновані проти COVID-19 поліцейські носитимуть спецзначки

Із 1 листопада всі вакциновані проти COVID-19 українські патрульні поліцейські та дільничні офіцери поліції заступлять на службу зі спеціальними значками.

Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко, передає пресслужба відомства в п’ятницю, 29 жовтня.

За словами Клименка, процес вакцинації у відомстві розпочався ще у квітні. Тоді від коронавірусу померло 20 працівників поліції, ще сотні перебували в реанімації.

“На сьогодні хворіє 2 200 поліцейських, але в реанімації людей практично немає. І, слава Богу, жодної смерті. Ми не наражаємо на небезпеку громадян і будемо вимагати у громадян, які переступили закон, відповідати перед законом”, – запевнив очільник Нацполіції.

Однак на патрулювання виходитимуть не лише вакциновані поліцейські.

Як пояснила у коментарі “Українській правді” речниця Національної поліції Мар’яна Рева, поліція не входить у перелік професій, де діють обмеження на роботу для невакцинованих.

Читайте також:
МОЗ пояснив, коли та кому не можна робити COVID-щеплення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна