Арестович розповів, де проходить реабілітацію Кравчук

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леонід Кравчук, котрий переніс операцію на серці, успішно проходить нині реабілітацію в Німеччині.

Про це повідомив речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович у четвер, 21 жовтня, в ефірі телеканалу “Наш”.

“З паном Кравчуком трохи делікатне питання. Воно полягає в тому, що родичі та близькі просили не коментувати. Але оскільки є суспільний інтерес, інформацію можна озвучити. Він проходить зараз реабілітацію в Німеччині. Родичі кажуть, що вона досить успішна”, – розповів Арестович, якого цитує “Інтерфакс”.

Він також зазначив, що ще невідомо, чи зможе Кравчук з’явитися на публіці до кінця року.

Як повідомлялося, наприкінці червня поточного року перший президент України, голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Наразі голову української делегації заміщає віце-прем’єр – міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Читайте також:
Арестович: Кравчук перебуває на реабілітації, у ТКГ його не буде до кінця року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна