У 35-й бригаді морської піхоти – новий командир. Палас став заступником командувача МП

Новим командиром 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського став полковник Юрій Андрієнко, а його попередник Микола Палас призначений на посаду заступника командувача морської піхоти.

Про такі кадрові зміни повідомив у понеділок, 11 жовтня, командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль на полігоні МП в Херсонській області. Цього ж дня Палас урочисто попрощався з бойовим прапором бригади.

“Очолити наш потужний колектив, який за короткий час існування встиг прославити себе вагомими здобутками у справі захисту країни – велика честь для мене. Попереду у нас нові завдання і нові виклики. Упевнений, разом ми подолаємо будь-які перешкоди, адже ми – морська піхота України!”, – цитує полковника Андрієнка пресслужба КМП.

Нагадаємо, що Микола Палас в 2018 році призначений командиром новосформованої 35-ї окремої бригади морської піхоти. До цього обіймав посаду заступника командира 25-ї окремої повітрянодесантної бригади.
Лицар двох орденів Богдана Хмельницького (ІІ і ІІІ ступенів) та ордена “За мужність”.

Читайте також:
У 35-й бригаді вшанували пам’ять морпіхів Красногрудя, Журавля та Іліна, які загинули рік тому під Зайцевим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна