У Києві стріляли у водія голови Державної архівної служби Хромова, нападника затримали

У Києві в четвер, 30 вересня, стріляли у водія голови Державної архівної служби, історика та мецената Анатолія Хромова. Зловмисника затримали правоохоронці.

Про це посадовець повідомив у п’ятницю, 1 жовтня, у фейсбуці.

“Вчора я був у службовому відрядженні у Вінниці. Їздив поїздом, службове авто залишилося в архівному містечку на Солом’янській, 24. Тоді з сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч з гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька)”, – йдеться в повідомленні.

За словами Хромова, “куля, чи дріб, зачепила підборіддя Сергія, загрози здоров’ю чи життю нема”.

“Швидка допомога та поліція відпрацювали добре. Слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця. Інші обставини встановлюються”, – додав посадовець і наголосив, що “не знає мотивів людини, яка стріляла, ні з чим це не пов’язую і прошу не будувати конспірологічних теорій“.

Читайте також:
До пошуків нападників на помічника президента Шефіра залучили водолазів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна