Відбулась прем’єра рекламного ролика про Україну, знятого спеціально для ВВС. ВІДЕО

 

На офіційних каналах України Ukraine.ua пройшла прем’єра рекламного ролика, знятого спеціально для ВВС World News. У ньому наша держава постає під неочікуваними для іноземного глядача кутами зору.

Проморолик створений креативною командою Saatchi & Saatchi Ukraine та Nazar Dorosh Team за підтримки Міністерства закордонних справ, передає пресслужба МЗС.

“Ролик є частиною масштабної промокампанії України на BBC Global News, яка формує позитивний імідж України серед закордонних аудиторій та показує країну як інноваційну, прогресивну та привабливу для інвестицій і партнерств. Просування позитивного іміджу України у світі входить до шести топпріоритетів Стратегії зовнішньополітичної діяльності України”, – зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Автори відео використали візуальний прийом “перевертання”, який покликаний “перевернути” уявлення та часом стереотипне сприйняття України іноземними глядачами.

“Тому що це насправді так: ми сміливі, нестримні, революційні — сміливі підприємці, нестримні мрійники, революційні винахідники. Саме такою Україну та українців побачить багатомільйонна аудиторія BBC World News по всьому світу”, – заявили у пресслужбі відомства.

Проєкт реалізований Українською асоціацією бізнесу і торгівлі у партнерстві з українськими компаніями Asters, Biosphere Corporation, Depositphotos, DTEK, Parimatch, Sigma Software Group, Smart Holding та SoftServe за підтримки МЗС без використання коштів державного бюджету.

Читайте також:
Чорнобильська зона відчуження отримала офіційні бренд і логотип. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна