У Білій Церкві затримали вандала, який обмалював пам’ятник Героям боротьби за Незалежність

 

У місті Біла Церква на Київщині поліція затримала 30-річного чоловіка, який спаплюжив пам’ятник Героям боротьби за Незалежність України.

Про це в суботу, 18 вересня, повідомила пресслужба ГУ НП Київської області.

“Сьогодні зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Небесної Сотні невідомий молодик з балончика розмальовує пам’ятник. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомила свідок події.
Поліцейські з’ясували, що правопорушник розмалював дзеркальну кулю – Пам’ятник Героям боротьби за Незалежність України, після чого з місця події зник на автомобілі “BMW”. За лічені хвилини поліцейські батальону патрульної поліції затримали лиходія за місцем проживання та доставили на місце скоєного ним правопорушення”, – поінформували в поліції.

Особу лиходія встановили, ним виявився 30-річний місцевий мешканець.

Свій вчинок він пояснив тим, що “колись в минулому йому розмалювали гаражне приміщення і таким чином він вирішив виплеснути свої старі образи”. Чому вандал обрав для “помсти” саме цей пам’ятник, він пояснити не зміг.

Молодика затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після вивчення зібраних матеріалів слідчі визначать правову кваліфікацію цієї події для прийняття законного рішення та притягнення правопорушника до відповідальності.

Читайте також:
На Покрову в Житомирі відкриють пам’ятник “Захисникам України у війні з російським агресором”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна