“Запитуйте про війну і тих, хто захищає”: Військове телебачення запускає новий проєкт

 

Що ми знаємо про війну і тих, хто в цей момент в окопах та бліндажах захищає нас від ворога? А що хотілося б дізнатися? Військове телебачення України запускає новий проєкт “11 запитань”, який передбачає також і відповіді армійців.

Проєкт стартує 11 вересня в Києві, у Маріїнському парку. Об 11-й годині там працюватиме знімальна група Військового телебачення, яка спілкуватиметься з перехожими про події на Сході України, про захисників, про те, що турбує кожного. Кожен учасник проєкту зможе поставити питання бійцям на передовій і отримати на них відповіді.

“Із цими запитаннями я поїду на Донбас, на передову, і там всі ці записи ми покажемо бійцям, будемо з ними спілкуватися, запишемо всі їхні відповіді на поставлені запитання. Одинадцять найцікавіших питань і відповідей увійдуть до телевізійного випуску, а решта будуть розміщені в інтернеті”, – розповіла одна з ініціаторок проєкту, армійська волонтерка Наталя Воронкова.

Надалі, крім Києва, команда проєкту має намір відвідати ще 10 міст, жителі яких так само матимуть змогу поставити свої запитання тим, хто ризикує своїм життям та здоров’ям на лінії фронту. Перелік міст поки формується, тож можна вносити свої пропозиції на ФБ-сторінці Наталі Воронкової.

Читайте також:
“Це так само важливо, як уміти стріляти”: як пройшов вишкіл із тактичної медицини на Рівненському полігоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна