Десантники з Донеччини візьмуть участь у міжнародних тактичних навчаннях у Німеччині

 

Воїни-десантники представлять Україну в багатонаціональному тактичному навчанні Saber Junction-2021, що незабаром розпочнеться в Німеччині.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ на своїй сторінці у фейсбуці.

У навчанні, яке відбудеться на базі Багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності (JMRC) в районі міста Хохенфельс, візьмуть участь кілька тисяч військовослужбовців з понад 20 країн-членів НАТО та інших держав.

Україну представлятиме ротна тактична група 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ, яка базується у Краматорську Донецької області.

Як наголошується в повідомленні, особовий склад цього підрозділу має чималий бойовий досвід, набутий у бойових діях з російсько-окупаційними військами в районі проведення АТО та ООС.

дшв-навчання дшв-навчання-2 дшв-навчання-3 дшв-навчання-'
<
>

На даному етапі тривають заходи підготовки озброєння та військової техніки до участі у навчанні Saber Junction–2021. Українські десантники відпрацьовуватимуть навчально-бойові завдання спільно з підрозділами 2-го кавалерійського полку Збройних сил США.

Читайте також:
У Житомирі десантники випробовують на літаках Ан-26 американські парашутні системи Т-11. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна