На Будинку профспілок повісили банер із рекламою проросійського політика Мураєва. І зняли

 

На Будинку профспілок, що на майдані Незалежності в Києві, 3 вересня вивісили величезний банер із зображенням проросійського політика Євгенія Мураєва та рекламою його телеканалу “Наш”.
Цього ж дня банер почали знімати після розголосу й обурення українських активістів.

Як можна побачити на фото, на банері є напис “Тут наша земля” на тлі карти України, логотип каналу “Наш” та анонс зустрічі з екснардепом Мураєвим 7 листопада.

Хто і з якою метою розмістив банер – наразі невідомо.

У Федерації профспілок, на балансі якого перебуває Будинок профспілок, ситуацію не коментували.

Такий прояв зовнішньої реклами відверто проросійського політика та каналу на місці загибелі учасників Революції Гідності наштовхнувся на обурення користувачів соцмереж.

Уже пообіді стало відомо, що банер приберуть із Профспілок.

“Мураєва знімають. Все під контролем. Профспілки”, – написав на ФБ колишній народний депутат, заступник голови СБУ в 2014 році Андрій Левус, опублікувавши відповідні фото.

Будинок профспілок України, який сильно постраждав від пожежі під час Революції Гідності, знову відкрили 30 травня 2018 року після реконструкції фасаду. У листопаді того ж року на двох поверхах відновленого будинку відкрито Інформаційно-виставковий центр Музею Майдану.

Євген Мураєв був народним депутатом від Партії регіонів, від “Опозиційного блоку”, був головою політради партії “За життя” (нині – “ОПЗЖ”), згодом очолив партію “Наші”. На виборах-2019 очолював список “Опоблоку”.
Всі його політичні сили орієнтовані на “зближення” України з Росією, як і канал “Наш”, що входив до структур Мураєва.

Читайте також:
У Будинку профспілок хочуть відкрити покерний клуб, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна