Двох військових 24 омбр нагородили відзнаками Ради нацбезпеки за порятунок життя важкопораненого побратима

 

За дорученням секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова двох військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила нагородили відзнаками РНБО.

Про це в п’ятницю, 3 вересня, інформує пресслужба Ради національної безпеки і оборони України.

“За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, сумлінну військову службу та професіоналізм медалями «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня нагороджено бойового медика другого механізованого взводу другої механізованої роти 1-го механізованого батальйону молодшого сержанта Юлію Кримцеву та стрільця-помічника гранатометника першого механізованого взводу другої механізованої роти 1-го механізованого батальйону солдата Дмитра Рубашевського, – йдеться в повідомленні.

Юлія Кримцева

Своїми вдалими та професійними діями під час ведення бойових дій, евакуації та надання медичної допомоги Дмитро та Юлія врятували життя свого побратима – головного сержанта Андрія Дячишина, який отримав тяжке наскрізне кульове поранення голови під час ворожого обстрілу позицій Збройних сил України військ у Донецькій.

Дмитро Рубашевський (ліворуч)

Як писала “Новинарня“, в Дніпрі медики рятують життя 27-річного воїна 24-ї омбр Андрія Дячишина, тяжко пораненого снайпером на Донбасі 29 серпня.

Читайте також:
“З дитинства мріяли стати генералами”: в лавах 24 омбр Україну на фронті захищають три рідні брати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна