Під обстрілом на Донеччині український боєць отримав проникаюче поранення

 

З початку доби російські окупанти на Донеччині внаслідок обстрілу поранили одного українського воїна.

Про це вранці в суботу, 28 серпня, повідомляє пресслужба ОТУ “Схід” (Донецький напрямок).

“Сьогодні, 28 серпня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”. В результаті обстрілу один військовослужбовець дістав проникаюче осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан здоров’я – задовільний“, – сказано в повідомленні.

“На обстріл російсько-окупаційних військ українські захисники надали адекватну відповідь, припинивши вогневу активність ворога”, – зазначили в ОТУ “Схід”.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Читайте також:
ООС: сім обстрілів за добу, загинув український воїн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна