У Києві перекинувся автобус Кишинів-Москва, 8 травмованих

 

У Києві перекинувся молдовський автобус сполученням “Кишинів-Москва”, який прямував транзитом до столиці РФ. Восьмеро людей отримали травми.

ДТП сталася в ніч на 25 серпня, близько 1:50, на вулиці Олени Теліги.

“Водій транспортного засобу не впорався з керуванням та наїхав на бордюр, внаслідок чого автобус перекинувся. У результаті за допомогою до лікарів звернулось вісім потерпілих, серед яких чотири малолітні дитини”, — повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Києва.

“Лікарі оглянули потерпілих та надали необхідну медичну допомогу. Поліцейські перевірили стан водія на вмисність алкоголю. Драгер показав, що чоловік був тверезий”, – зазначили в поліції.

Як повідомляє ТСН, ймовірними причинами аварії називають дощову погоду й невдалу спробу водія на узвозі об’їхати інше місце ДТП.

Станом на ранок сильно пошкоджений автобус поставили на колеса, але пасажири продовжать шлях до Москви іншим траспортним засобом.

Читайте також:
У Києві суддя напідпитку влаштувала ДТП, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна