Участь Софії Ротару в концерті Незалежності неприпустима через її виступи в РФ, – Кондратюк

оновлено

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк виступив проти імовірного виступу співачки Софії Ротару на святковому концерті до Дня незалежності на НСК “Олімпійський” у Києві – через те, що Ротару нещодавно виступала на фестивалі в країні-агресорі.

Про це він написав у фейсбуці .

“При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на “Новой волне” в Сочі – курорті країни-агресора – я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності. Під час війни не можна одночасно виступати й для окупантів, і для жертв агресії”, – пояснив Кондратюк.

Він зауважив, українські зірки гастролюють у Росії через відсутність в Україні закону про колабораціонізм.

“…Кожен по-своєму трактує можливість працювати в РФ і співпрацювати з агресором. І такий стан справ – повна антидержавна маячня”, – вважає представник шоу-бізнесу.

Як відомо, 24 серпня Софія Ротару разом із багатьома українськими зірками має виступити на гала-концерті “День Народження Країни” в Києві, на НСК “Олімпійський”, вітаючи українців з 30-річчям Незалежності.
Заанонсовані учасники концерту: Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, “ВВ”, “Брати Гадюкіни”, Валентин Дитюк, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, Наталія Могилевська, Людмила Монастириська, “Океан Ельзи”, Віктор Павлік, Тарас Петриненко, Ольга Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Софія РотаруЮ Руслана, “СКАЙ”, “Скрябін”, Христина Соловій, “ТНМК”, BRUTTO, DOROFEEVA, DZIDZIO, GO_A, JAMALA, KAZKA, MONATIK, MOZGI, Вєрка Сердючка, Kyiv Symphony Orchestra, Національний академічний ансамбль ім. Павла Вірського.
На думку багатьох користувачів соцмереж, в такому концерті неприпустима участь тих, хто гастролює в РФ.

ОНОВЛЕНО. Ввечері 24 серпня Софія Ротару відкрила концерт на “Олімпійському” з піснями “Червона рута” і “Одна калина за вікном”.

Читайте також:
Софія Ротару скасувала всі концерти в РФ через воєнний стан в Україні, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна