Кузьменко заявила, що за нею стежать

 

Фігурантка справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, дитяча лікарка Юлія Кузьменко заявила, що за нею стежать. Раніше про стеження повідомила інша фігурантка цієї справи Яна Дугарь.

Про це Кузьменко написала у ФБ в четвер, 19 серпня.

“Ситуація неприємна: нас дійсно переслідують. Після випадків переслідування та спроб проникнути в приміщення проживання Яни я намагаюся уважно слідкувати в тому числі й за автомобілями, які їздять поряд зі мною”, – написала Кузьменко.

Вона заявила, що не має суїцидальних настроїв, що підтверджено психіатричною експертизою, та проблем зі здоров’ям загалом, її машина перебуває в ідеальному стані, що вона дуже обережна водійка.

“У випадку якщо зненацька я починаю брати вину за вбивство Шеремета на себе – це брехня, прошу одразу розцінювати як голосне волання про негайну допомогу”, – додала Кузьменко.

Читайте також:
“Чужі під будинком”: Дугарь припускає, що за нею стежать причетні до вбивства Шеремета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна