Змагання Warrior Games-2021 в Орландо скасували через COVID-19

 

Міжнародні змагання Warrior Games-2021 в Орландо скасували через COVID-19.

Про це в середу, 18 серпня, повідомили координатори “Ігор Воїнів” в Україні.

Зазначається, що рішення ухвалили, зважаючи на складну ситуацію із COVID-19 у штаті Флорида та пріоритетом здоров’я та безпеки військовослужбовців та всіх причетних до змагань.

Українська збірна завершить навчально-тренувальний збір, який наразі триває в Олімпійському центрі “Конча Заспа” за планом – 22 серпня.

“Для нас збірна – це конкретні учасники бойових дій, ветерани, які реалізовують персональні спортивні плани. Хоча змагання відмінили, спортивна реабілітація ветеранів має продовжуватись. Нам прикро, що цьогорічні змагання скасовано, але наша робота триває, ми продовжимо підтримувати поранених ветеранів та військовослужбовців протягом усього процесу їх відновлення через спорт”, – сказала національний координатор “Ігор Воїнів” в Україні Оксана Горбач. 

Нагадаємо, українська делегація у складі 40 ветеранів мала змагатися на Warrior Games в 11 видах спорту: стрільбі з лука, гольфі, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на візках, пауерліфтингу, волейболі сидячи.

Зазначається також, що рішення про участь збірної в Іграх Воїнів 2022 року буде прийняте до кінця 2021 року.

Читайте також:
Оголошено імена 40 членів першої збірної України на Warrior Games: хто поїде у Флориду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна