Червоний Хрест доставив понад 50 тонн гумвантажу в ОРДЛО

 

На окуповані Російською Федерацією території Донецької та Луганської областей у п’ятницю, 13 серпня, доправлено гуманітарний вантаж загальною вагою 56,6 тонни.

Про це інформує пресслужба Мінреінтеграції.

Через КПВВ “Новотроїцьке” три вантажівки переправили гуманітарну допомогу, передану від держав-членів Женевських конвенцій, які роблять внески в глобальний бюджет Міжнародного комітету Червоного Хреста.

“Ми хотіли би подякувати за тривалу співпрацю між Міжнародним комітетом Червоного Хреста (МКЧХ) та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Відповідно до пункту 1 наказу Міністерства N 51 від 17 липня 2020 року, МКЧХ інформує стосовно намірів переміщення гуманітарного вантажу на території Донецької та Луганської областей, які непідконтрольні українській владі”, – йдеться в листі МКЧХ до Мінреінтеграції.

Нагадаємо, нещодавно ООН відправила 114 тонн гумдопомоги на окупований Донбас.

Читайте також:
Мінреінтеграції виплатило ₴800 тис. родинам полонених громадян України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна