У зоні ООС зупинилося серце офіцера 1-ї танкової бригади Петра Яшина

 

11 серпня в районі проведення ООС (в місці відведення бойової техніки) помер офіцер 1-ї окремої танкової бригади ЗСУ Петро Яшин.

Про це повідомила пресслужба підрозділу.

Ця втрата не зараховується до бойових.

“Із сумом повідомляємо, що сьогодні, 11 серпня, внаслідок зупинки серця раптово пішов із земного життя старший лейтенант Яшин Петро В’ячеславович.
Сумна звістка полетить в місто Прилуки Чернігівської області, звідки родом був офіцер, якому назавжди залишиться 35…” – ідеться в повідомленні.

Петро Яшин із червня 2020 року проходив військову службу в 1 отбр на посаді інженера ремонтного батальйону – після закінчення факультету військової підготовки ХПІ (Харків).

“Відповідальний офіцер, досвідчений фахівець та просто гарна людина… Без чоловіка залишилася дружина… Без батька – донька… Командування та особовий склад бригади висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям Петра. Жодна смерть українського військовослужбовця не мине безкарно для ворога. Вічна слава Захиснику України!” – заявили в Сіверській бригаді.

Читайте також:
Загинув боєць 54-го розвідбату Олексій Кайданович, поранений ПТУРом під Мар’їнкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна