Греція надасть Україні 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca

 

Уряд Греції надасть Україні сто тисяч доз вакцини проти коронавірусу від компанії AstraZeneca.

Як інформує “Урядовий портал”, про це йшлося під час розмови прем’єра Греції Кіріакоса Міцотакіса з прем’єром України Денисом Шмигалем.

Зазначається, що Міцотакіс подякував Україні за направлення сотні українських пожежників на допомогу грецьким вогнеборцям, які борються з лісовими пожежами.

Глава грецького уряду підкреслив, що враховуючи значний досвід українських пожежників, буде ініціювати співпрацю на рівні рятувальних служб двох країн.

“Денис Шмигаль зі свого боку побажав Греції якнайшвидше приборкати стихію, а також подякував уряду Греції за рішення щодо надання Україні 100 тисяч доз вакцин AstraZeneca”, – йдеться у повідомленні.

Cторони під час розмови також обговорили розширення двостороннього співробітництва у торговельно-економічній та інвестиційних сферах.

Читайте також:
Умань готується до прийому хасидів в умовах пандемії COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна