Полк зв’язку і РТЗ імені В’ячеслава Чорновола отримав бойовий прапор. ФОТО

 

Напередодні Дня військ зв’язку військовослужбовці окремого полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення імені В’ячеслава Чорновола відзначили професійне свято.

Як передає “Новинарня“, урочистості відбулися у п’ятницю, 6 серпня.

Напередодні святкування полк отримав бойовий прапор, передає пресслужба Повітряного командування “Захід” ПС ЗСУ.

Привітав із професійним святом військових тимчасово виконуючий обов’язки командувача повітряного командування “Захід” полковник Олег Гесь.

“Не можна уявити жодного військового формування без спеціалістів зв’язку. Зв’язок – це “нерв армії”, комунікація, через яку йде все управління і залежить життя людей. Постійна взаємодія підрозділів – це успішна похідна бойової готовності, оперативності і надійності управління військами. Саме на вас покладена велика відповідальність. Успішне виконання бойових завдань і в зоні проведення операції Об’єднаних сил – це, зокрема, і ваша заслуга. Мирного нам неба та мирної України”, – зазначив полковник Гесь.

Додамо, що указом президента України від 28 грудня 2020 року окремому полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення Повітряних сил Збройних сил України присвоєно почесне найменування “імені В’ячеслава Чорновола”.

Читайте також:
90-й окремий аеромобільний батальйон отримав бойовий прапор

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна