Найєма призначили заступником міністра інфраструктури

 

Уряд на засіданні в середу, 4 серпня, призначив Мустафу Найєма на посаду заступника міністра інфраструктури.

Про інформує пресслужба Мінінфраструктури.

Крім того, на посаду першого заступника міністра інфраструктури призначено Василя Шкуракова. Він працював на керівних посадах в Міністерстві фінансів, ПрАТ “Укргідроенерго” (у 2017-2018 роках) та ПрАТ “Укрфінжитло” (у 2020-2021 рр.). Має понад 20 років професійного досвіду, зокрема у таких сферах як фінанси паливно-енергетичного комплексу, виробничої сфери та інфраструктури, майнових відносин та фінансового планування, боргової політики, управління фіскальними ризиками та ліквідністю ЄКР.

Василь Шкураков є членом наглядової ради ПрАТ “Укргідроенерго”.

Нагадаємо, що екснардеп Найєм був призначений заступником генерального директора ДК “Укроборонпром” з питань взаємодії з органами державної влади 11 листопада 2019 року, заступником генерального директора з управління активами – 1 березня 2021 року.
Наприкінці квітня 2021 року його посаду скоротили в межах реорганізації.

Читайте також:
Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна