З нагоди 30-річчя ЗСУ в Києві вперше відбудеться військовий забіг: де зареєструватися

 

В Україні вперше відбудеться військовий забіг з нагоди 30-річчя Збройних сил України.

Захід відбудеться 10 жовтня в Києві у Маріїнському парку.

На старт вийдуть представники всіх видів та родів військ Збройних сил України. Цей захід відкритий для всіх – військовослужбовців ЗСУ та інших представників сектору безпеки та оборони, ветеранів АТО/ООС, цивільних громадян будь-якого віку, іноземних партнерів.

“Україна – єдина держава в Європі, на території якої тривають активні бойові дії, стане першою на континенті, де відбудеться спортивний забіг під егідою її Збройних сил. Ми ставимо за мету об’єднати націю та світову спільноту довкола захисників Європи, вшанувати пам’ять полеглих воїнів, долучити Україну та її Збройні Сили до загальносвітових прогресивних трендів, культивувати здоровий спосіб життя, а також надати можливість для неформального спілкування і налагодження контактів між військовослужбовцями, ветеранами, цивільними, діаспорним українством, іноземними громадянами”, – говорять організатори з Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних сил України.

Для участі у забігу необхідно зареєструватися тут.

Благодійний внесок складає 200 грн, для учасників АТО/ООС – 100 грн.

Дистанції становлять 5 та 10 кілометрів.

Захід є благодійним. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу учасникам бойових дій, які постраждали під час участі в АТО/ООС.

Серед партнерів та співорганізаторів: Благодійна організація «Благодійний фонд «Весна!», Громадська організація «Всеукраїнський демократичний форум», Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко, Благодійна організація БФ «Ветеранська десятка».

Читайте також:
Українські ветерани вчетверте взяли участь у Марафоні Морської піхоти США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна