В СБУ похвалилися, що їхній співробітник на Луганщині відмовився від хабара

 

Служба безпеки України відрапортувала, що повідомила про підозру жительці Маріуполя, яка хотіла підкупити співробітника СБУ, але він “відмовився брати участь у корупційній схемі, пов’язаній з наркотиками”.

Про це йдеться в пресрелізі СБ в понеділок, 2 серпня.

“За оперативними даними, зловмисницею виявилася 27-річна жителька Донецької області. Вона хотіла підкупити співробітника СБУ, щоб той “вмовив” прокурора закрити кримінальне провадження, в якому вона підозрюється у контрабанді наркотиків у особливо великих розмірах”, – йдеться в повідомленні.

Співробітник Служби безпеки повідомив про “пропозицію” керівництво та управління внутрішньої безпеки СБУ, додали в спецслужбі.

“Була організована спеціальна операція, у ході якої вказану громадянку викрито “на гарячому” під час надання частини хабаря. Неправомірну вигоду вилучено. Жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 369-2 Кримінального кодексу України”, – додали в СБ.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. До суду направлено клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваній.

Читайте також:
У Львові СБУ викрила лікарку, що вимагала хабарі з учасників АТО/ООС за оформлення інвалідності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна