Плавець Михайло Романчук після виступу в Токіо: Я задоволений цими двома медалями

 

Плавець-стаєр Михайло Романчук задоволений двома медалями, здобутими на Олімпіаді в Токіо.

Як передає “Новинарня“, про це 24-річний рівнянин сказав в експрес-інтерв’ю журналісту телеканалу UA: Перший після того, як уранці 1 серпня виграв “срібло” на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

“Наскільки я виконав план?.. Є дві медалі. Я задоволений цими двома медалями”, – сказав Романчук.

“Нарешті, вперше за три роки, я зміг обіграти німця. Але, на жаль, з’явився молодший і швидший американець. Але в наступному році буде чемпіонат світу в Японії, правда, в Фукуоці. І там я постараюся ще раз доказати, що можу виграти “золото”, – додав він.

Також Романчук висловив наміри покращувати результати після Токіо, щоб краще виступити на Олімпіаді-2024 у Парижі.

“Дуже тяжкі змагання видалися (в Токіо). Тому що незвичний режим, організм до такого просто не звик. Але я задоволений виступом на Олімпіаді. Завжди хочеться більшого. Це все було дуже близько до мене – олімпійський чемпіон… Але ми не здаємося, незважаючи ні на що, як би тяжко не було. Будемо працювати далі. Як мінімум до Парижа. Сподіваюся через три роки показати ще кращий результат. Мені буде 28 років… Як показує практика, і Серьожка Фролов в 29 років показує хороші результати, тому це мене мотивує на подальші тренування”, – сказав Романчук.

Новинарня” зібрала сьогоднішні емоції Михайла Романчука в скріншотах:

плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 плавець Михайло Романчук - Олімпіада-2020 Михайло Романчук - 1500 м вільним стилем
<
>
Михайло Романчук дає експрес-інтерв'ю. Скріншот відео UA: Перший

Він також передав своєрідну естафету дружині-легкоатлетці, стрибунці в довжину Марині Бех-Романчук, яка під час фінального запливу Михайла якраз проходила кваліфікацію.

“Я бачив, що Маринка в першій спробі стрибнула 6,71. Далі я не побачив, бо мені довелося йти на заплив, – сміється Романчук. – Тепер прийшла її черга доказувати, на що вона здатна. Буду за неї вболівати, щоб вона також змогла себе реалізувати. Віддам всі свої емоції. Сподіваюся, мене знімуть [на трибуні на відео] так само, як зняли її”.

Нагадаємо, раніше на Іграх у Токіо Михайло Романчук виграв “бронзу” на 800-метрівці.
Після “срібного” успіху Романчука Україна на ОІ-2020 має 6 медалей (0-1-5) і 53-тє загальнокомандне місце.

Читайте також подробиці:
Плавець-стаєр Романчук здобув для України перше “срібло” Олімпіади в Токіо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна