Стало відомо, хто замінить Кравчука в ТКГ

 

Віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що представлятиме Україну під час засідань Тристоронньої контактної групи, якщо керівник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук не зможе це зробити за станом здоров’я.

Про це в середу, 28 липня, Резніков заявив у ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Очолює українську делегацію в ТКГ Леонід Кравчук. Зараз він перебуває на лікарняному, я не буду розкривати питання медичного і приватного характеру. Завершиться його лікарняний – і він продовжить, я маю надію, абсолютно так само керувати українською делегацією. Якщо раптом він не матиме можливість взяти участь у засіданні, я як перший заступник голови української делегації представлятиму Україну під час тих засідань”, – сказав урядовець.

Він також зауважив, що для врегулювання ситуації щодо порушення режиму тиші та припинення вогню, не потрібно скликати саме Тристоронню контактну групу – для того відбувається екстрене засідання робочої групи ТКГ з питань безпеки на постійній основі.

“Є відпрацьований механізм, цим займаються наші представники в безпековій групі. Що стосується наступного планового засідання ТКГ – це кінець серпня”, – зазначив віцепрем’єр.

Нагадаємо, із 29 червня перший президент України, очільник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук після операції на серці перебуває в реанімації.

Читайте також:
Україна шукає заміну Мінську для перемовин щодо Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна