Мінветеранів перенесе посвідчення УБД в додаток “Дія”

 

Міністерство у справах ветеранів у жовтні 2021 року перенесе посвідчення учасника бойових дій у додаток Дія.

Про це повідомляє в понеділок, 19 липня, пресслужба відомства.

Як повідомив заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Володимир Левчук, посвідчення УБД у Дії з’являться після запуску державного реєстру ветеранів. При цьому в додатку будуть доступні посвідчення всіх категорій, якими опікується міністерство.

Наразі Мінветеранів розробляє концепцію і пропрацьовує реалізацію пільгового електронного квитка, який буде реалізований за допомогою сервісу Дія.

Крім того, за словами Левчука, відомство працює над запуском онлайн платформи підтримки ветеранської підприємницької ініціативи G2VEI (Government to Veterans Entrepreneurial Initiatives). Ця платформа надасть ветеранам рівні можливості, незалежно від географії проживання, для започаткування власного бізнесу.

«Ми хочемо об’єднати низку онлайн платформ, які наразі створені, щоб максимально розширити аудиторію для доступу до цих сервісів. Тут будуть зібрані всі інструменти державної підтримки і тому числі й в регіонах, а також від міжнародних організацій», — зазначив Левчук.

Читайте також:
У Мінветеранів назвали кількість людей в Україні зі статусом УБД

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна