Укрзалізниця відновлює курсування двох приміських поїздів на Донеччині й Луганщині

 

“Укрзалізниця” відновлює курсування приміських поїздів з Волновахи до Маріуполя та з Сватового до Попасної

Про це повідомила пресслужба “УЗ” в п’ятницю, 16 липня.

“Укрзалізниця” відновлює курсування двох приміських поїздів, які поєднують ключові населені пункти на сході України.

Зокрема, з 19 липня відновлюється курсування приміського поїзда №6107/6106 Волноваха – Маріуполь – Волноваха. З Волновахи поїзд відправлятиметься об 11:25 і прибуватиме в Маріуполь о 13:19.

Зворотно з Маріуполя він вирушатиме о 14:40 і прибуватиме до Волновахи о 16:35. Поїзд курсуватиме по понеділках, п’ятницях, суботах та неділях.

З 25 липня буде відновлено курсування щоденного приміського поїзда №6443/6444 Сватове – Попасна – Сватове.

Зі станції Сватове він відправлятиметься о 9:40 і прибуватиме до Попасної о 13:10. Зворотно зі станції Попасна він вирушатиме о 13:20 і на кінцеву станцію прибуватиме о 17:22. Поїзд проходитиме через станції Кабанне, Кремінне, Рубіжне та Лисичанськ.

У пресслужбі додали, що по станції Лисичанськ з поїзда № 6444 Попасна — Сватове можна здійснити пересадку на поїзд № 138 “Максим Яровець”, яким буде зручно дістатися до Харкова, Полтави, Миргорода, Києва чи Вінниці. З Лисичанська він відправляється о 15:10.

Читайте також:
В Україні залізничні квитки подорожчають ще на чверть, – прогноз уряду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна