Став відомий головний претендент на Яремчука

 

Форвард «Гента» та збірної України Роман Яремчук, швидше за все, найближчим часом змінить клубну прописку.

Успішний виступ 25-річного нападника у фінальній частині чемпіонату Європи сприяв зростанню попиту на українця. За даними сайту bookmaker-ratings.com.ua, серед потенційних покупців – англійський «Вест Хем», італійський «Мілан» та португальська «Бенфіка».

За даними авторитетного бельгійського видання Voetbal24, найбільш успішними є перемовини з клубом з Піренейського півострова. Однак, поки що сторони не досягли консенсусу, оскільки «Гент» бажає виручити 25 млн євро, а «Бенфіка» сподівається дещо знизити суму відступних.

Що стосується самого Яремчука, то він не проти вояжу до Португалії. За розрахунками експертів, шанси на те, що українець продовжить професійну кар’єру у складі «орлів», оцінюються у 83%.

Ймовірність того, що Роман увійде до складу лондонського «Арсеналу» чи італійського «Мілана», оцінюється у 37% та 30% відповідно.

А ось шанси на те, що форвард продовжить захищати кольори «Гента», невеликі – всього 21%, хоча контракт з клубом у нього чинний до літа 2025 року.

Слід відзначити, що минулий сезон видався найвдалішим для українця. Він зіграв за «буйволів» у 43 поєдинках, забив 23 м’ячі та зробив 8 результативних передач.

Відзначився Роман і в складі збірної України на Євро-2020. Форвард двічі пробив ворота суперників та зробив 1 асист у 5 матчах.

Що ж стосується «Бенфіки», то в минулому чемпіонаті Португалії вона посіла третє місце, відставши від переможця на 9 очок.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна