Ведуча проросійського телеканалу відкриватиме фестиваль “Слов’янський базар” у Білорусі

 

Ведуча проросійського телеканалу “Перший незалежний”, донедавна ведуча NewsOne Діана Панченко що відкриватиме білоруський фестиваль “Слов’янський базар у Вітебську”.

Про це вона повідомила на сторінці у ФБ у середу, 14 липня.

“Я їду на “Слов’янський базар”. Так, у Вітебськ, так у Білорусь. Удостоєна честі відкривати фестиваль як ведуча разом з колегами з Росії та РБ”, – розповіла вона.

Ведуча вважає, що мистецтво і музика “поза політикою”. Вона знає, що нині відбувається в Білорусі та чому низка артистів відмовилися від поїздки на фестиваль, але їде туди, бо “люди залишилися колишніми”.

Відкриття “Слов’янського базару” покажуть на “Першому незалежному”.

Додамо, що “Перший незалежний” — проросійський інформаційний телеканал в Україні, чиїм неофіційним власником вважають політика Віктора Медведчука.

Шеф-редакторка видання “Детектор медіа” Наталія Лигачова на сторінці у ФБ вже висловила з цього приводу думку, що на таке рішення української ведучої мала би зреагувати Національна спілка журналістів України.

Читайте також:
У Білорусі затримали керівника правозахисного центру “Вясна” Біляцького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна