Харків готовий прийняти матч за Суперкубок УЄФА

 

Харків претендуватиме на проведення матчу за Суперкубок УЄФА у 2025 році. Прийняти гру зможе ОСК «Металіст».

Включення Харкова в список міст-претендентів ініціював секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Відповідний лист він направив президенту Української асоціації футболу Андрію Павелкові.

За словами Терехова, Харків розробив інфраструктуру, необхідну для проведення заходів такого високого рівня: сучасний стадіон, міжнародний аеропорт, потужний готельний фонд, футбольні тренувальні бази, місця для відпочинку гостей міста.

«З часів Євро-2012 на стадіоні «Металіст» було проведено більш ніж 20 матчів Ліги Європи та Ліги чемпіонів з бездоганними оцінками експертів УЄФА. Без сумніву, Харків готовий до проведення матчу найвищого рівня», – сказав Ігор Терехов.

Також Терехов звернувся з проханням призначити координатором із підготовки Харкова до Суперкубка УЄФА-2025 президента групи «DCH» Олександра Ярославського.

Як повідомляє сайт Vseprosport (ресурс актуальних спортивних новин, прогнозів та ставок експертів), у цьому році Суперкубок УЄФА прийме Белфаст. У 2022 році матч відбудеться в Гельсінкі. 

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна