До Одеси їде заступник Столтенберга

 

Гордон Скіп Дейвіс, який зараз обіймає посаду заступника помічника Генерального Секретаря НАТО з питань оборонних інвестицій відкриє другий  день форуму “Ефективна промисловість для обороноздатності”.

Захід відбудеться в Одесі 16-17 липня, повідомили “Новинарні” організатори форуму.

Відомо, що виступ Гордона Скіпа Дейвіса буде присвячений розвитку співпраці України та НАТО у сфері оборони та наближення української оборонної промисловості до стандартів НАТО.

Довідково:
До того, як звільнитися з позиції генерал-майора ЗС США, Гордон Скіп Дейвіс працював керівником операцій європейського командування США в Штутгарті, Німеччина та очолював командування з перехідного режиму безпеки в Афганістані, а також був директором оперативно-розвідувального управління SHAPE в Монсі, Бельгія.
Гордон Скіп Дейвіс має великий досвід виконання оперативних та інституційних військових завдань, а також володіє глибокими знаннями та практичним досвідом у сфері міжнародної політики та оборони, насамперед у Європі.
Більша частина кар’єри Скіпа була присвячена обороні НАТО та Європи, включаючи численні завдання та операції із силами США, НАТО та ООН у Європі, Африці, Близькому Сході та Центральній Азії.
Гордон Скіп Дейвіс володіє глибоким практичним досвідом та концептуальним розуміння сучасних питань оборони, а також досвід виконавчого рівня в операціях, розвідці, розвитку керівників, розвитку спроможності та розробці політики. Він здобув ступінь бакалавра з ядерної фізики та ступінь магістра в галузі міжнародного бізнесу, оборони та військової історії та стратегічних досліджень.

На форум також приїдуть командувач Повітряних Сил Польщі Ян Слівка, керівник Варшавського офісу американського аналітичного центру CEPA Рей Вуйцік, відомий в Україні британський експерт з питань оборони Глен Грант та інші міжнародні та українські експерти, представники ОПК, високопосадовці.

Організаторами форуму є Львівський безпековий форум та Державний концерн «Укроборонпром».
Форум стане першою публічною дискусією про виклики і спроможності оборонної промисловості України, зокрема, про те, як має відбуватися запланована реформа оборонно-промислового комплексу, виходячи з потреб української армії, декларованого наближення до стандартів НАТО та жорстких умов міжнародної конкуренції.

Читайте також:
Експерти Львівського безпекового форуму: Росія прагне витіснити інші країни з Чорного моря. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна