Футбольний матч Швеція-Україна: Зеленський закликав до флешмобу

 

Президент України Володимир Зеленський закликав до флешмобу, щоби підтримати національну збірну з футболу напередодні поєдинку зі Швецією.

Про це глава держави заявив у своєму новому відеозверненні, опублікованому у понеділок, 28 червня.

“Привіт, моя люба збірна України з футболу, я – Володимир Зеленський, президент України. Але завтра я буду звичайним громадянином України і я буду твоїм фанатом. Я буду разом з тобою всі 90 хвилин; я буду разом з тобою співати гімн України…  Я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту, мені буде дуже боляче через кожну підніжку і я буду дуже радіти кожному забитому голу. Я буду разом з тобою всі ці хвилини на полі, як кожен українець. Тож знай: вас на полі не буде 11, нас на полі буде 40 мільйонів“, – сказав Зеленський у зверненні.

Хештеги флешмобу:

#завтра_на_полі_їх_буде_не_11
#завтра_нас_буде_40_мільйонів

Поєдинок Євро-2020 Швеція – Україна відбудеться в Глазго (Великобританія) завтра, 29 червня, на стадіоні Хемпден Парк. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.
Пряма трансляція матчу буде доступна на телеканалах Україна, Футбол 1 і Футбол 2.

Швеція вийшла до 1/8 фіналу з першого місця в групі E, зігравши внічию з Іспанією, а також перемігши Словаччину та Польщу.
Україна пробилася до 1/8 фіналу з третього місця в групі C, програвши Нідерландам і Австрії, перемігши Північну Македонію.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна