Інтерв’ю Зеленського показує все глибший розрив із дійсністю, – Барчук

 

Мирослава Барчук
журналістка, телеведуча

(FB)

Два головні враження від інтерв’ю Зеленського (якщо історію з вагнерівцями – за дужки).

По-перше, все глибший розрив із дійсністю. Розуміння реальності з папок, які кладуть йому на стіл. Цю підміну добре видно, скажімо, у словах президента про судову реформу.

По-друге, як і кожна непідготована людина, він тоне в масиві інформації, величезних викликів, проблем і задач. Звідси ось ці безпомічні мовні конструкції і гримаси у відповідь на дивне питання ведучої про “поділ світу у Женеві” між Байденом-Путіним, наприклад.

Дивно одне. Ось цю нездатність сформулювати думку чи позицію бачить команда на Банковій. Усі ці штатні технологи і медійники. Ну, можна ж хоча б по найважливіших темах написати і дати президенту вивчити кілька чітких тез? Зрозуміло ж, що навіть до лояльної ведучої йому просто вбивче йти без домашніх заготовок.

Наслідок — учорашній провал і ганьба.

Читайте також:
“Заява Зеленського щодо зриву затримання вагнерівців – це явка з повинною державного зрадника”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна