Telegram став майданчиком для торгівлі наркотиками і не несе за це відповідальності, – Геращенко

 

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що через Telegram поширюють наркотики і викрадені автомобілі і “компанія не несе за це жодної відповідальності”.

Про це урядовець сказав на брифінгу в Києві в середу, 23 червня, передає “Цензор.нет”.

“А яку відповідальність несе такий собі Дуров (один із творців месенджера, – “Н”) й така собі організація, як Telegram за те, що в Telegram абсолютно вільно розповсюджуються наркотики, і компанія не несе жодної відповідальності за те, що вона стала майданчиком для торгівлі наркотиками, для торгівлі краденими автомобілями?”, – наголосив Геращенко.

За його словами, є багато телеграм-каналів, які розповсюджують наркотики, але керівництво застосунку не контактує з правоохоронними органами.

“Telegram – це єдина компанія, яка не співпрацює з органами поліції. Всі співпрацюють – TikTok, Instagram, Facebook, WhatsApp – усі. А Telegram не реагує на жодні звернення”, – додав він.

Читайте також:
У Telegram фейковий бот ДБР матюкався, погрожував і пропонував наркотики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна