Доповідачем у ПАРЄ щодо ковіду обрали “слугу народу” Камельчука, що називав пандемію “змовою корпорацій”

 

Нардепа від “Слуги народу” Юрія Камельчука обрали спікером по темі Covid passes and certificates (ковід-паспорти та сертифікати) від політичної групи “Європейської народної партії” (EPP) у дебатах на сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це він написав у фейсбуці в понеділок, 21 червня.

“Варто зберегти баланс між потребами стримування загроз пандемії, правами людини та можливостями бізнесу, особливо відпочинкового, що актуально особливо влітку”, – вважає нардеп.

Камельчук у грудні 2020 року заявляв, що не вірить в ефективність вакцин проти COVID-19, адже вважає цю хворобу “вигаданою”.

“Ми на маємо висновків, яким можемо довіряти. Висновки по вакцині, які заслуговують на довіру, визначаються не одним днем і не міжнародними організаціями, а часом і наслідками, і побічними ефектами – є вони чи немає. Ми зараз чуємо про ефективність вакцин в 70%, хтось каже про 50%, дехто вважає нормальним 30%… Для мене звучить навіть це ненормально. Питання: якщо у неї така ефективність, то що ж вона лікує і чи не шкодить?”, – сказав “слуга народу” в ефірі телеканалу “Наш”.

Витрати на закупівлю вакцин урядами різних країн, в тому числі в Україні, депутат назвав “пасткою”, а пандемію – “змовою корпорацій”.

Читайте також:
У Страсбурзі починається літня сесія ПАРЄ, де ухвалять резолюцію на захист прав кримських татар в умовах окупації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна