ССО показали ефектне відео із союзниками, які заговорили українською

 

У Силах спеціальних операцій ЗС України нагадали, що стоять пліч-о-пліч зі світовими партнерами і готові разом боронити суверенітет та територіальну недоторканість України.

Відповідне відео поширила пресслужба Командування ССО в четвер, 17 червня.

Дійові особи – український спецпризначенець, військові з Британії та Сполучених Штатів Америки.

“Україна й надалі залишається ціллю російської агресії. Україна не одна в боротьбі за незалежність. Сильна Україна – сильна Європа”, – каже український військовий.

“Велика Британія стоїть пліч-о-пліч з Україною та буде продовжувати цю підтримку”, – говорить англійською військовий із британськими знаками розрізнення на однострої.

Також іноземною звертається і військовий із американським шевроном: “США непохитно демонструють підтримку суверенітету та територіальної недоторканості України”.

“Ми разом стоїмо на захисті наших спільних цінностей”, – цю фразу кажуть й іноземні військові (з акцентом), і український армієць.

Відео знімали в різних містах України, фінальна сцена – у Києві біля Арки дружби народів.

“Спільні тренування та багатонаціональні навчання Сил спеціальних операцій ЗС України та союзників є прикладом готовності захищати наші спільні цінності”, – резюмували в ССО.

Читайте також:
ССО показали ефектне відео зі спільних з литовцями навчань в Карпатах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна