Окупанти обстріляли район Водяного, загинув воїн 128-ї бригади

доповнено

У п’ятницю, 11 червня, у районі Водяного Донецької області внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовий. Боєць отримав несумісні з життям осколкові поранення.

Про це інформує пресслужаба оперативно-тактичного угруповання “Схід” у фейсбуці.

“…Внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів один військовослужбовець ЗС України отримав осколкове поранення несумісне з життям”, – йдеться в повідомленні.

Командування та особовий склад операції Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Смерть свого військовослужбовця підтвердила 128-ма окрема гірсько-штурмової бригада ЗСУ, яка виконує завдання в районі Водяного.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

“Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що вони цілеспрямовано порушують режим припинення вогню та не бажають дотримуватись наявних домовленостей про його припинення”, – додали в пресслужбі ОТУ “Схід”.

За даними “Новинарні“, полеглий військовий – перша бойова втрата Збройних сил України на фронті з початку червня 2021 року.

Читайте також:
Шість загиблих героїв травня 2021: обличчя та історії життів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна