61-ша єгерська бригада повернулася з ООС

 

61-ша окрема піхотна єгерська бригада повернулася в пункт постійної дислокації з району проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в середу, 9 червня, повідомив пресцентр військової частини.

“Підрозділи 61 опєбр після виконання завдань за призначенням в районах проведення ООС повернулися до пунктів постійної дислокації”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після проведення заходів з відновлення боєздатності бригада у повному складі приступить до виконання завдань у північних районах України.

Протягом якого часу військові виконували завдання в ООС та на якому напрямку – пресслужба не повідомила.

Як інформувала “Новинарня“, в травні 2019 року для посилення оборони на північному напрямку в Збройних силах України створена окрема єгерська бригада.
61 опєбр постала на базі 61-ї бригади Корпусу резерву.
Підрозділи бригади призначені для ведення бойових дій у лісовій та болотистій місцевості та комплектуються лише військовослужбовцями контрактної служби, які мають досвід бойових дій або цивільна діяльність яких має спорідненість зі специфікою бригади – мисливці, єгері, співробітники лісових господарств.

Читайте також:
Єгерська бригада отримала американські позашляховики “Хамві”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна