На Житомирщині патрульного копа, який знущався з юнаків, викрили на новому факті катування

 

У Житомирській області поліцейського, який знущався з юнаків, викрили на новому факті катування.

Про це повідомляє пресслужба офісу Генерального прокурора.

“Повідомлено про нову підозру патрульному поліцейському одного з відділів ГУ Нацполіції в Житомирській області за фактом катування (ч. 2 ст. 127 Кримінального кодексу України)”, – ідеться в повідомленні.

Під час розслідування у кримінальному провадженні за фактом катування двох осіб на Житомирщині встановлено його причетність до інших фактів катування.

“Встановлено, що в ході спілкування у приміщенні відділення поліції з юнаком, який заявив про вчинення крадіжки та сперечався із поліцейським, правоохоронець неодноразово завдав йому ударів у голову та тулуб, намагаючись покарати за «погану поведінку» та залякати”, – сказано в повідомленні.

У ОГП нагадали, що у січні 2021 року між населеними пунктами одного з районів Житомирської області група осіб, вимагаючи у двох юнаків визнати причетність до викрадення автомобіля, спричиняли потерпілим удари руками та ногами в різні частини тіла, примушували їх стояти на колінах.

“До таких дій приєднався патрульний, який прибув на місце події. Однак, замість допомогти постраждалим, поліцейський дістав пістолет, перезарядив його та приставив до голови одного з потерпілих і спустив гачок пістолету, вимагаючи надати відомості щодо угону автомобіля”, – зазначається в повідомленні.

Читайте також:
“Зламали об потерпілого залізний стілець”:
двох черкаських поліцейських підозрюють у катуванні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна