Данія відкликала дозвіл на будівництво наземної ділянки газопроводу Nord stream 2

 

Данська апеляційна рада з проблем довкілля і продовольства відкликала дозвіл на проведення робіт із прокладання газопроводу “Північний потік-2” на території держави.

Про це повідомляє польський інформаційний портал Biznes Alert.

Портал нагадує, що 12 липня 2019 року Датське агентство довкілля видало дозвіл на будівництво наземної ділянки через територію країни.

Після рішення апеляційної ради з проблем довкілля і продовольства Данії, яке було прийнято 31 травня, роботи мають бути припинені.

“Я шкодую про це рішення. Коли в 2019 році ми отримали екологічний дозвіл від влади щодо “Північного потоку-2″, було підтверджено необхідність продовження робіт із низки заходів, що забезпечують сприятливі умови життя для деяких видів дрібних тварин, які мешкають на узбережжі. Відтоді ми продовжуємо працювати над заходами щодо захисту цих тварин, але апеляційна рада стверджує, що всі вони повинні бути повністю дотримані до видачі екологічного дозволу”, – зазначив заступник директора і керівник відділу будівельних проектів датської компанії Energinet Маріан Кааг.

Довжина наземної ділянки газопроводу “Північний потік-2” на території Данії складає приблизно 210 км.

Читайте також:
Волкер: Я – противник Nord Stream 2 і не залучений до його лобізму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна